Outdoor Sport | Bootcamps en Groepslessen | Obifit.nl

Outdoor sport

Alle leden kunnen bij Obifit zowel binnen als buiten sporten. Het outdoor programma is aanzienlijk uitgebreid. Naast het bootcamp en de outdoor hindernisbaan kunnen leden ook trainen voor obstacle runs of andere persoonlijke doelen. Er zijn verschillende groepslessen buiten mogelijk. Denk aan TRX trainingen, Total Fit Station, BodyPump, CX30 en nog veel meer.... Sportcentrum Obifit is dé plek voor buitentraining in Almelo (Twente)

The Bootcamp Workout

Tijdens deze 60 minuten durende workout op ons prachtige buitenterrein werk je aan kracht, conditie, souplesse en explosiviteit. Onder begeleiding van gemotiveerde trainers komen alle bootcamp onderdelen aan bod. U kunt tijdens de Bootcamp Workout verantwoord uw conditie, kracht en lenigheid opbouwen. U zult zien dat u op korte termijn uw grenzen gaat verleggen.

Hiit-Bootcamp

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. HIIT i seen trainingsstrategie welke bedoeld is om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte trainingsherhalingen. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van relatief korte cardiovasculaire trainingen heeft HIIT een zeer positieve invloed op de metabolisme en met name de vetverbranding. Je wisselt tijdens een HIIT training telkens af van een super hoge intensiteit naar een korte rust en daarna weer een extreem hoge intensiteit. Wil jij 45-60 minuten jezelf lekker in het zweet werken? Dan is HIIT Me wat voor jou!

Obstacle Training

Obstacle runs is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Van 3-4 obstacle wedstrijden in 2012 naar 60 in 2016 maakt obstacle runs één van de groots groeiende sporten in Nederland. Geen wonder want de sport is uitdagend voor zowel duur- als krachtsporters en haalt de oermens in je naar boven. Maar vergis je niet, een obstacle training is niet zomaar een training. Het is een uitdaging waarbij hardlopen gecombineerd wordt met allerlei obstakels en hindernissen onderweg. Deze combinatie stelt zowel je fysieke als mentale gesteldheid maximaal op de proef. Dit alles bieden wij aan op het outdoor terrein van Obifit. Schroom niet en geef je nu op!

Running-Bootcamp

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een training waar (hard)lopen en werk samen gaan. Onder werken verstaan we kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen trainen. We maken gebruik verschillende oefeningen en materialen die terugkomen uit de bootcamp. De kracht van deze activiteit is dat we constant blijven afwisselen met wandelen/hardlopen. Je bent een uur lang actief bezig op verschillende vlakken. Deze activiteit is geschikt voor elk niveau. De ideale combinatie om je totale fitheid te trainen.

CrossCore-Bootcamp

Ervaar een nieuwe trainingsdimensie! De CrossCore gaat verder waar andere bandsystemen stoppen. Door de pullywerking wordt er een nieuwe dimensie toegevoegd aan suspensiontraining. Suspensiontraining is back to basic. Geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten maar trainen met je eigen lichaamsgewicht tegen de zwaartekracht. U traint spieren niet afzonderlijk, maar in een keten. Bijna alle spiergroepen zijn eenvoudig te trainen en doordat het product zo veelzijdig is, is het gemakkelijk om snel van oefening te veranderen.

Deze 45-60 minuten durende workout is perfect voor je corestability-flexibiliteit en toename van spierkracht.

Kids Workout

Altijd al graag op een gaaf en uitdagend buitenterrein willen spelen en sporten? Er is een mogelijkheid om dit samen met je vader, moeder, opa of oma te doen. Kom op woensdag en zaterdag naar de Kids Workout. Elke keer een gevarieerd aanbod van buitensporten. (Groot) ouders mogen meedoen maar kunnen ook rustig toekijken vanaf het terras onder het genot van een kopje koffie. (Deelname is mogelijk wanneer (groot) ouders lid zijn van Obifit)


Het Outdoor terrein van sportcentrum Obifit
lesrooster