• Indoor

    50+ fitness

Genoeg beweging en fit blijven

Bewegen en fit blijven is goed voor alle leeftijden, maar zeker voor mensen van boven de 50 is het belangrijk om genoeg te blijven bewegen. Dit kan bij de 50 plus fitness groepsles van Obifit! Deze les is niet alleen heel gezond, maar ook nog eens hartstikke gezellig.

Met de 50 plus fitness les bij Obifit houd je de spieren en gewrichten lekker soepel en werk je aan de conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid. Hierdoor zul je merken dat de houding in het dagelijks leven al snel verbetert en pijn- en stijfheidsklachten af zullen nemen. Bij Obifit staan we ervoor om de 50 plusser te laten sporten in een gezellige en ontspannen omgeving. Daarom hebben we onder andere de groepslesroosters, de muziek én persoonlijke aandacht volledig op deze doelgroep gericht. Wij vinden individuele aandacht erg belangrijk en daarom krijgen onze instructeurs veel tijd om onze leden de juiste begeleiding én aandacht te geven.

Wil jij lekker in beweging blijven en gezellig met 50 plussers sporten? Dan is fitness voor 50 plus bij Obifit echt iets voor jou!

Conditie 20%
Spierkracht 40%
Vetverbranding 20%
Lenigheid 40%
0
minuten

Proefles aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis proefweek.Heb je nog vragen?

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte