• Indoor

    Body Balance

Vergroot je lenigheid en kracht

Lichaam en geest trainen? Dan is Body Balance iets voor jou! Deze op Yoga, Tai Chi en Pilates gebaseerde workout is rustgevend en is gefocust op je body en mind. Het vergroot je lenigheid en kracht, waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt. Je zult al snel merken dat de stress afneemt en je flexibiliteit en kracht vergroot worden.

Tijdens een Body Balance les wordt een combinatie gemaakt van Yoga, Tai Chi én Pilates. Je doet verschillende eenvoudige en veilige yoga stretches en poses die je hele lichaam sterker en flexibeler maken. Belangrijke onderdelen die tijdens een Body Balance les voorbij komen zijn het controleren van je ademhaling, flexibiliteit, meditatie, concentratie en statische kracht. Body Balance zorgt niet alleen voor een rustgevende geest, het heeft ook een positief effect op je lichaam én gezondheid. Zo vermindert het de kans op blessures, zullen pijnklachten verminderen, bouw je meer kracht op en ook conditioneel zul je er op vooruit gaan.

Heb je nog nooit aan yoga gedaan? Dan is de 55 minuten durende Body Balance les bij Obifit een uitstekende kennismaking en een perfecte aanvulling op vele andere sporten.

Conditie 20%
Spierkracht 60%
Vetverbranding 20%
Lenigheid 100%
0
minuten

Proefles aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis proefweek.Heb je nog vragen?

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte