• Indoor

    CX Worx

Voor strakkere buik- en bilspieren

Snelle resultaten boeken? Met de CXWORX workout boek je in slechts 30 minuten al resultaten. Het is een geweldige training voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren. Aan de ene kant bouw je spierkracht op en aan de andere kant leer je je eigen lichaam kennen.

CXWORX versterkt en vormt de buik- en bilspieren, verbetert je functionele kracht én werkt preventief tegen blessures. De training is niet echt een aanvulling op andere sportactiviteiten, maar meer een basis voor alles wat je doet; zowel in het sporten als tijdens dagelijkse bezigheden heb je er veel voordeel van. CXWORX is een training welke voor iedereen toegankelijk is, dit is vanwege de vele opties. Van beginner tot gevorderde; CXWORX is een uitdagende workout en is vooral geschikt voor mensen die graag een strakker en gevormder lichaam willen. Je lichaam wordt aanzienlijk sterker, vooral de buik en de billen. Bovendien wordt ook de taille slanker.

Snelle resultaten boeken met een uitdagende workout? Probeer dan CXWORX bij Obifit eens!

Conditie 40%
Spierkracht 80%
Vetverbranding 20%
Lenigheid 80%
0
minuten

Proefles aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis proefweek.Heb je nog vragen?

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte