Obifit indoor groepslessen

Indoor groepslessen

Gezellig (groeps)trainen met begeleiding.

Sporten met persoonlijke aandacht.

Bepaal je eigen doel.

Obifit is hét sportcentrum in Almelo dat op een leuke en laagdrempelige wijze uitgebreide mogelijkheden biedt aan zowel beginnende, zeer ervaren als oudere sporters om actief bezig te zijn. Bij ons kun je in een sfeervolle omgeving werken aan je eigen doelen op het gebied van sport, leefstijl en voeding.

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk, daarom krijg je les van live-instructeurs. Individueel trainen is uiteraard ook mogelijk. Dit kan op ruim zestig cardio- en fitness apparaten, waaronder loopbanden, hometrainers, cross- en roeitrainers en toestellen om aan bepaalde spiergroepen te werken. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om functioneel te trainen.

  • Samen bereik je meer
  • Persoonlijke begeleiding
  • Train op je eigen niveau
Weekpas Obifit

Probeer de groepslessen met de gratis weekpas

Informeer bij een van onze fitness instructeurs, bel 0546 45 88 03 of vraag de pas online aan.

Kies jouw favoriete groepsles

Werk aan je conditie, verbranding, spierkracht en lenigheid. Aan jou de keus.

Veel mensen vinden het prettig en gezellig om samen met anderen actief aan hun gezondheid te werken. Obifit biedt een grote verscheidenheid in groepslessen aan waarbij je kunt werken aan je conditie, vetverbranding, spierkracht en lenigheid. De lessen worden op meerdere dagen en verschillende tijdstippen gegeven, zodat je altijd mee kunt doen.

Goed opgeleide en ervaren instructeurs begeleiden je live bij iedere groepsles op speciaal geselecteerde muziek. Zij stimuleren en motiveren jou om het beste uit jezelf te halen en controleren en adviseren je houding tijdens de oefeningen.

Crosscore Almelo Obifit

CrossCore

Met de CrossCore train je met behulp van een Pully Unit waardoor een touw loopt. Je traint met je eigen lichaamsgewicht. Op deze manier train je de spieren als een keten en niet als geïsoleerde spiergroepen.

Conditie 40%
Spierkracht 60%
Vetverbranding 40%
Lenigheid 80%
0
minuten
Body Balance Almelo Obifit

Body Balance

Deze op yoga, tai chi en pilates gebaseerde workout vergroot je lenigheid en kracht, waardoor je je geconcentreerd en kalm voelt.

Conditie 20%
Spierkracht 60%
Vetverbranding 20%
Lenigheid 100%
0
minuten
50 Plus Fitness Almelo Obifit

50+ fitness

Bewegen en fit blijven is goed voor alle leeftijden, maar zeker voor mensen van boven de 50 is het belangrijk om genoeg beweging te krijgen. Dit kan bij de 50+ fitness groepsles van Obifit!

Conditie 20%
Spierkracht 40%
Vetverbranding 20%
Lenigheid 40%
0
minuten
LXR Almelo Obifit

LXR

LXR Training is een functionele Strenght Training die je in 30 minuten sterker, slanker en fitter maakt. Je sluit de training af met 15 minuten stretch en flexibiliteits oefeningen m.b.v. een foamroller.

Conditie 60%
Spierkracht 60%
Vetverbranding 100%
Lenigheid 40%
0
minuten
XCore Almelo Obifit

XCORE

Xcore is een groepsles op muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO- Trainer, een aluminium buis gevuld met grit. Je werkt aan je conditie en je maakt daarnaast je lichaam strakker, met name je buik- en rugspieren.

Conditie 60%
Spierkracht 80%
Vetverbranding 80%
Lenigheid 60%
0
minuten
Yoga Almelo Obifit

Yoga

Door middel van balans, lenigheid en strekoefeningen werk je aan je lichaam en innerlijke rust. Yoga kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart en zorgt ervoor dat je ademhaling verbetert.

Conditie 20%
Spierkracht 20%
Vetverbranding 40%
Lenigheid 100%
0
minuten
SH'Bam Almelo Obifit

SH’Bam

Met deze populaire dans-workout zul je door middel van eenvoudige dansbewegingen je conditie verbeteren en de vetbranding stimuleren.

Conditie 80%
Spierkracht 20%
Vetverbranding 60%
Lenigheid 40%
0
minuten
CX Worx Almelo Obifit

CX Worx

Gedurende 6 verschillende tracks train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is een geweldige training voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren.

Conditie 40%
Spierkracht 80%
Vetverbranding 20%
Lenigheid 80%
0
minuten
RPM Obifit

RPM

RPM is een indoor spinning workout in groepsverband, waarbij je op het ritme van energieke muziek fietst en high van de endorfine flink wat calorieën verbrandt.

Conditie 100%
Spierkracht 40%
Vetverbranding 100%
Lenigheid 20%
0
minuten
Body Pump Almelo Obifit

Bodypump

Daag jezelf uit met deze barbellles. Deze workout is op muziek en ideaal geschikt om de spieren mee te verstevigen en je algemene fitheid te vergroten.

Conditie 40%
Spierkracht 100%
Vetverbranding 80%
Lenigheid 20%
0
minuten

Obi30

In 30 minuten alles uit jouw training halen en maximaal calorieën verbranden? Obi30 is de nieuwste manier van trainen bij Obifit.

Conditie 80%
Spierkracht 70%
Vetverbranding 80%
Lenigheid 30%
0
minuten
Streetdance Almelo Obifit

Streetdance

Leer de populairste dansjes van nu met te gekke moves! Deze groepsles is geschikt voor kids vanaf 6 tot en met 16 jaar.

Conditie 80%
Spierkracht 20%
Vetverbranding 60%
Lenigheid 60%
0
minuten

“Als gecertificeerd trainer houd ik me me bezig met het coördineren van alles wat met fitness te maken heeft, zoals het regelen van de lessen, het invullen van roosters van onze medewerkers en het onderhoud van de toestellen.”

Ilse Roeloffzen

fitness coördinator

Ik heb een sportopleiding gevolgd en heb ruime ervaring als sportdocent en als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg. Toen ik las dat Obifit outdoor activiteiten wilde ontwikkelen heb ik direct gereageerd om ideeën te bespreken. Het is uniek wat Obifit doet in Almelo. Hier beschikt geen enkele andere sportschool over een eigen buitensportterrein. We gaan ’s ochtends en ’s avonds 8 verschillende groepslessen organiseren op verschillen de niveaus, zodat zowel beginnende als zeer ervaren sporters hieraan kunnen deelnemen.

We verwachten dat er veel animo zal zijn voor nieuwe onderdelen, zoals de Bootcamp Workout en Calisthenics (zie pag. 6 & 7). Ook diverse indoor sporten kunnen we naar buiten verplaatsen, zoals Sh’bam, XCO, LXR, Yoga en BodyBalance. Outdoor sporten is een heel interessante ontwikkeling, waarvoor we veel belangstelling verwachten.

Persoonlijke aandacht en begeleiding voor al onze sporters

Bij Obifit doen we er alles aan om op een goede manier te werken aan je gezondheid. Bij ons kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan trainingen: indoor of outdoor, individueel of via groepslessen, met of zonder persoonlijke begeleiding, trainingsschema en voedingsplan

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte en altijd persoonlijke aandacht