Obifit indoor trainen

Indoor individueel trainen

Zelf trainen met persoonlijke aandacht

Sporten met persoonlijke aandacht.

Bepaal je eigen doel.

Obifit beschikt over een aparte, grote cardioruimte met in totaal meer dan 60 cardio fitnessapparaten, waaronder loopbanden, hometrainers, crosstrainers en roeitrainers. Leden kunnen hier op een verantwoorde manier hun conditie verbeteren, hun doelen stellen en deze halen. Speciaal voor oudere sporters (55+) is er ook een programma opgesteld. Indoor sporten kan zowel individueel als in de vorm van groepstraining. Grote schermen projecteren beelden en geluiden die worden aangepast aan de leden die op dat moment in de ruimte aan het sporten zijn.

Obifit is hét sportcentrum in Almelo dat op een leuke en laagdrempelige wijze uitgebreide mogelijkheden biedt aan zowel beginnende, zeer ervaren als oudere sporters om actief bezig te zijn. Bij ons kun je in een sfeervolle omgeving werken aan je eigen doelen op het gebied van sport, leefstijl en voeding.

  • Sporten wanneer het jou uitkomt
  • Deskundige en gecertificeerde instructeurs
  • Uitstekende fitness apparaten
  • Altijd persoonlijke begeleiding in de zaal
Weekpas Obifit

Probeer de groepslessen met de gratis weekpas

Informeer bij een van onze fitness instructeurs, bel 0546 45 88 03 of vraag de pas online aan.

Het Succesplan

Gemotiveerd beginnen en vasthouden.

“Het Succesplan helpt mij om mijn sportieve doelen te halen. De persoonlijke aandacht van de instructeurs werkt hierbij erg motiverend.”

Een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek

En wij van Obifit helpen je daarbij

Wij bij sportcentrum Obifit gaan je helpen met het stellen van een realistisch en haalbaar doel binnen een haalbaar tijdsbestek! Dit doen we door middel van ons succesplan. Wij zijn van mening dat, wanneer je een realistisch doel stelt binnen een realistisch tijdsbestek (ca. een jaar), je dan een verandering krijgt in je gedrag-/leefpatroon waardoor je gaat ervaren wat een gezonder eet- en beweegpatroon bij je teweeg brengt.

Onderzoek wijst uit dat mensen die beginnen met sporten enthousiast en gemotiveerd zijn. Maar ook dat het vaak tegenvalt om de continuïteit vast te houden met bewegen en eten. Na drie maand zwakt de motivatie af en neemt het aantal keren dat je gaat sporten ook steeds meer af.

Succesplan: het trainingsplan voor jou op maat samengesteld

Met het Succesplan maken we samen met jou gemiddeld zo’n 20 afspraken per jaar. We evalueren elke maand en kijken of aanpassingen en/of nieuwe uitdagingen nodig zijn om je gemotiveerd te houden en zo je doel te behalen. Er zijn meerdere Succesplannen die je helemaal op maat maken naar jouw wensen en sportieve doelen.

Meld je nu aan voor jouw persoonlijke SuccesplanMet welke reden wil je graag het Succesplan volgen
Ik wil graag afvallenIk wil graag leniger wordenIk wil graag sterker wordenIk wil graag meer conditie

Heb je nog vragen?

“Als gecertificeerd trainer houd ik me me bezig met het coördineren van alles wat met fitness te maken heeft, zoals het regelen van de lessen, het invullen van roosters van onze medewerkers en het onderhoud van de toestellen.”

Thijs Blikmans

bedrijfsleider & coördinator/instructeur outdoor

Ik heb een sportopleiding gevolgd en heb ruime ervaring als sportdocent en als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg. Toen ik las dat Obifit outdoor activiteiten wilde ontwikkelen heb ik direct gereageerd om ideeën te bespreken. Het is uniek wat Obifit doet in Almelo. Hier beschikt geen enkele andere sportschool over een eigen buitensportterrein. We gaan ’s ochtends en ’s avonds 8 verschillende groepslessen organiseren op verschillen de niveaus, zodat zowel beginnende als zeer ervaren sporters hieraan kunnen deelnemen.

We verwachten dat er veel animo zal zijn voor nieuwe onderdelen, zoals de Bootcamp Workout en Calisthenics (zie pag. 6 & 7). Ook diverse indoor sporten kunnen we naar buiten verplaatsen, zoals Sh’bam, XCO, LXR, Yoga en BodyBalance. Outdoor sporten is een heel interessante ontwikkeling, waarvoor we veel belangstelling verwachten.

Persoonlijke aandacht en begeleiding voor al onze sporters

Bij Obifit doen we er alles aan om op een goede manier te werken aan je gezondheid. Bij ons kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan trainingen: indoor of outdoor, individueel of via groepslessen, met of zonder persoonlijke begeleiding, trainingsschema en voedingsplan

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte en altijd persoonlijke aandacht