In 30 minuten alles uit jouw training halen en maximaal calorieën verbranden?

Dat kan alleen bij de sportschool met 3000 m2 sportplezier

In 30 minuten alles uit jouw training halen en maximaal calorieën verbranden? Obi30 is de nieuwste manier van trainen bij Obifit. Het is een korte, snelle en effectieve manier van trainen, want in maar liefst 30 minuten train je zowel je kracht als uithoudingsvermogen. De functionele trainingsoefeningen tijdens de Obi30 les richten zich altijd op het gebruik van meerdere gewrichten. Het leuke van Obi30 is dat het geschikt is voor iedereen. Jong, oud, gevorderd, beginner; niveau, leeftijd en geslacht spelen geen enkele rol!

Lessen in groepsverband

De Obi30 lessen worden gegeven in groepsverband en zijn voor verschillende doelgroepen geschikt. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen die samen een soort circuit vormen met verschillende oefeningen. Tijdens deze oefeningen richt je je op samengestelde bewegingen die meer dan één spiergroep op hetzelfde moment laten bewegen. Alle gewrichten zoals je enkel-, knie-, heup-, elleboog-, en schoudergewrichten komen tegelijkertijd in beweging.

Daag jezelf uit!

De oefeningen verhogen het vermogen van je spieren om samen te werken als een eenheid. Je kunt je lichaam dus zien als één spiergroep. In maar liefst 30 minuten gebruik jij al jouw spiergroepen en verbrand je super veel calorieën. Daag jezelf uit en probeer het maximale uit de oefeningen te halen!

Wil jij in korte tijd maximaal calorieën verbranden en werken aan kracht en uithoudingsvermogen? Haal alles uit jouw training met de full body work-out Obi30!

De perfecte training voor vetverbranding

Obi30 richt zich vooral op bewegingspatronen dan op individuele spieren (spiergroepen). Hierdoor verbetert je houding, stabiliteit en je uithoudingsvermogen Daarnaast is Obi30 een perfecte training voor de vetverbranding door het gebruik van full body oefeningen die kracht en uithoudingsvermogen vergroten en metabolisme stimuleert waarbij geen enkele minuut van je workout verloren gaat.

Is Obi30 iets voor mij?

Doordat je in kleine groepjes traint onder leiding van een instructeur is er ruimte voor persoonlijke aandacht en uitleg. Obi30 is uit te voeren voor de beginnende sporter als de gevorderde sporter omdat elke oefening aan te passen is aan zijn of haar eigen niveau.

Omdat je tijdens deze training je hele lichaam traint in 30 minuten tijd haal je maximaal resultaat in minimale tijd.

De warming-up voor deze les dien je zelf te verzorgen op onze cardio apparatuur. We adviseren rustig 10 minuten warm te worden op bijvoorbeeld de loopband, fiets of crosstrainer.

Maandag

• 19.30 uur
• 20.30 uur

Dinsdag

• 19.30 uur
• 20.00 uur

Woensdag

• 10.00 uur
• 18.30 uur
• 20.00 uur

Donderdag

• 09.00 uur
• 19.00 uur

Vrijdag

• 09.00 uur

Zaterdag

• 09.30 uur

Wanneer kom jij bij Obi30?

Persoonlijke aandacht en begeleiding voor sporters vanaf 25 jaar

Speciaal voor sporters vanaf 25 jaar biedt Obifit uitgebreide mogelijkheden om te werken aan de gezondheid. Bij ons kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan trainingen: indoor of outdoor, individueel of via groepslessen, met of zonder persoonlijke begeleiding, trainingsschema en voedingsplan

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte en altijd persoonlijke aandacht