Obifit outdoor groepslessen

Outdoor groepslessen

Voor de beginnende en de ervaren outdoor sport liefhebber.

Obifit is dé plek voor buitentraining in Almelo.

Doe mee met de vele groepslessen.

Alle leden kunnen bij Obifit zowel binnen als buiten sporten. Het outdoor programma is aanzienlijk uitgebreid. Naast het bootcamp en de outdoor hindernisbaan kunnen leden ook trainen voor obstacle runs of andere persoonlijke doelen. Er zijn verschillende groepslessen buiten mogelijk. Denk aan TRX trainingen, Total Fit Station, BodyPump, CX30 en nog veel meer…. Sportcentrum Obifit is dé plek voor buitentraining in Almelo (Twente)

  • Samen sporten in de buitenlucht
  • Uniek in de omgeving
  • Onder begeleiding je grenzen verleggen
Weekpas Obifit

Probeer de groepslessen met de gratis weekpas

Informeer bij een van onze fitness instructeurs, bel 0546 45 88 03 of vraag de pas online aan.

Het Obifit Outdoor Sportterrein

Compleet uitgerust voor de fanatieke outdoorsporter.

Het outdoor sportterrein van Obifit is de ultieme sportsplek voor elke fanatieke buitensporter. Met de vele trainingsmogelijkheden zoals de Obstacle Training, de Crosscore of het Multifit Station heeft elke buitensporter altijd een variërende training om te doen. Ook kunnen sommige indoor groepslessen buiten worden gehouden op het groepslessen gedeelte van het outdoor sportterrein. Ben jij er ook klaar voor?

Het outdoor trainingsprogramma

Het outdoor programma van Obifit is aanzienlijk uitgebreid en vormt tevens een aanvulling op de Indoor training.
Het programma op ons buitenterrein bestaat uit onderdelen voor beginnende sporters, maar ook voor mensen met enige sportervaring, 50-plussers en zeer ervaren atleten. Hierbij kun je werken aan het bereiken van je persoonlijke doelen. Je kunt het programma zowel in de vorm van PT als in een groepsles uitvoeren. Het outdoor trainingsprogramma bestaat uit de volgende, zeer gevarieerde onderdelen:

Bootcamp Workout Almelo Obifit

Bootcamp workout

Tijdens deze 60 minuten durende workout op ons prachtige outdoorterrein werk je aan kracht, conditie, souplesse en explosiviteit. Onder begeleiding van gemotiveerde trainers komen alle bootcamp onderdelen aan bod.

Conditie 60%
Spierkracht 60%
Vetverbranding 60%
Lenigheid 40%
0
minuten
Obstacle Training Almelo Obifit

Obstacle training

De Obstacle run is een uitdaging waarbij hardlopen gecombineerd wordt met allerlei obstakels en hindernissen. Deze combinatie stelt zowel je fysieke als mentale gesteldheid maximaal op de proef.

Conditie 80%
Spierkracht 80%
Vetverbranding 60%
Lenigheid 60%
0
minuten
HIIT Bootcamp Almelo Obifit

Hiit-Bootcamp

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. HIIT is een trainingsstrategie welke bedoeld is om prestaties te verbeteren door middel van relatief korte trainingsherhalingen.

Conditie 80%
Spierkracht 40%
Vetverbranding 100%
Lenigheid 60%
0
minuten
Running Bootcamp Almelo Obifit

Running bootcamp

Running bootcamp is een training waar hardlopen en werk samen gaan. Onder werken verstaan we kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen trainen.

Conditie 100%
Spierkracht 20%
Vetverbranding 60%
Lenigheid 40%
0
minuten

“Sporten is voor iedereen. Van elk niveau en elke leeftijd.”

Thijs Blikmans 

bedrijfsleider & coördinator/instructeur outdoor

Ik heb een sportopleiding gevolgd en heb ruime ervaring als sportdocent en als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg. Toen ik las dat Obifit outdoor activiteiten wilde ontwikkelen heb ik direct gereageerd om ideeën te bespreken. Het is uniek wat Obifit doet in Almelo. Hier beschikt geen enkele andere sportschool over een eigen buitensportterrein. We gaan ’s ochtends en ’s avonds 8 verschillende groepslessen organiseren op verschillende niveaus, zodat zowel beginnende als zeer ervaren sporters hieraan kunnen deelnemen.

We verwachten dat er veel animo zal zijn voor nieuwe onderdelen, zoals de Bootcamp Workout en Calisthenics. Ook diverse indoor sporten kunnen we naar buiten verplaatsen, zoals Sh’bam, XCO, LXR, Yoga en BodyBalance. Outdoor sporten is een heel interessante ontwikkeling, waarvoor veel belangstelling is.

 

Persoonlijke aandacht en begeleiding voor al onze sporters

Bij Obifit doen we er alles aan om op een goede manier te werken aan je gezondheid. Bij ons kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan trainingen: indoor of outdoor, individueel of via groepslessen, met of zonder persoonlijke begeleiding, trainingsschema en voedingsplan

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte en altijd persoonlijke aandacht