Obifit personal training

Personal training

Realiseer je persoonlijke doelen dankzij personal training

Hoe werkt hetStuur mij de prijslijst

Personal training met betere resultaten

Bijzonder effectieve trainingsmethode.

Personal Training (PT) is een bijzondere effectieve trainingsmethode op maat voor iedereen die met sporten wil beginnen of betere resultaten wil behalen. Persoonlijk trainen kan zowel een-op-een als in een groepje tot maximaal vijf deelnemers. De persoonlijke begeleiding van een van onze personal trainers helpt jou bij het bereiken van je doelen, waardoor je je gezonder en fitter zult voelen.

  • Een andere levensstijl creëren
  • Werken aan een betere houding
  • Persoonlijk trainingschema
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Je gezonder en fitter voelen
  • Veilig en efficiënt sporten

Hoe gaan we te werk

Personal training met een persoonlijk trainingsschema
en een persoonlijk voedingsplan.

Je overlegt van tevoren met je personal trainer welke doelen je wilt behalen, bijvoorbeeld werken aan je conditie, meer kracht, een groter uithoudingsvermogen, een betere houding, gewicht verliezen, een verandering van levensstijl of een gezonder voedingspatroon. De trainer stelt vervolgens een persoonlijk trainingsschema en een persoonlijk voedingsplan vast om deze doelen samen met jou op een veilige en efficiënte manier te realiseren.

Een betere gezondheid is echt haalbaar. De personal trainer motiveert, stimuleert en inspireert jou, waardoor je zult zien dat je altijd nét wat verder kunt gaan dan je van tevoren had gedacht. Je trainer en jij leren elkaar tijdens de lessen goed kennen, waardoor je zult zien dat je meer doorzettingsvermogen ontwikkelt om te slagen en bereid bent er echt voor te gaan. We zetten altijd in op haalbare resultaten.

“Je trainer en jij leren elkaar tijdens de lessen goed kennen, waardoor je zult zien dat je meer doorzettingsvermogen ontwikkelt.”

De personal training prijslijst direct in jouw mailbox?

Heb je belangstelling bij personal training? Vul dan hiernaast je gegevens in en ontvang de prijslijst direct in je mailbox!“Je kunt deelnemen aan allerlei sporten: zowel indoor als outdoor trainen, groepslessen volgen of individueel trainen. Dit alles krijg je voor één prijs.

“Ik sport al vanaf mijn 11e en vind het ontzettend leuk om mensen enthousiast te maken. Als coördinator zorg ik er onder meer voor dat onze trainers die de groepslessen en personal training geven goed geschoold zijn en enthousiast aan de slag gaan.”

Mirel Bosma

coördinator Personal Training

Daarnaast organiseer ik regelmatig evenementen op speciale ledenavonden, zoals de groepsleslancering. In een gezellige ambiance kunnen onze leden kennis maken met nieuwe muziek, groepslessen of oefeningen. Obifit biedt 10 verschillende groepslessen aan, zodat elk lid een geschikte en leuke groepsles kan volgen. Een nieuwe groepsles die wij als enige in Oost-Nederland aanbieden is LXR.

Leden die kiezen voor PT krijgen altijd persoonlijke begeleiding. De personal trainer motiveert hen om haalbare doelen te bereiken en de meesten vinden het erg prettig om een stok achter de deur te hebben. Ook als leden een zware dag hebben, willen we er toch voor zorgen dat ze er vol voor gaan en daar een goed gevoel aan over houden.

Persoonlijke aandacht en begeleiding voor al onze sporters

Bij Obifit doen we er alles aan om op een goede manier te werken aan je gezondheid. Bij ons kun je kiezen uit een grote verscheidenheid aan trainingen: indoor of outdoor, individueel of via groepslessen, met of zonder persoonlijke begeleiding, trainingsschema en voedingsplan

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte