• Indoor

    RPM – Raw Power in Motion

Conditie verbeteren en calorieën verbranden

RPM is een indoor spinning training in groepsverband. Op een speciale fiets leg je op het ritme van energieke muziek een route af met verschillende obstakels. Deze indoor workout is de perfecte oefening voor iedere fietsliefhebber die wil afvallen en een betere prestatie wil neerzetten.

Tijdens de RPM les word je uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Je fietst over heuvels, verhoogt het tempo en je trekt sprintjes. Je fietst op het tempo van de muziek en op die manier houd jij alle hellingen en snelheden vol. Door steeds te veranderen van positie op je fiets, worden jou bil- been- en rugspieren gedurende de hele les goed getraind. Het leuke aan RPM is dat je zelf de weerstand van je fiets bepaald. Hierdoor sport je altijd op je eigen niveau. Het maakt dus niet uit of je nou oud, jong een gevorderde of juist beginnende sporter bent!

Wil jij tot het uiterste gaan en houd je van fietsen? Dan is een RPM spinning training bij Obifit de geschikte les voor jou!

Conditie 100%
Spierkracht 40%
Vetverbranding 100%
Leningheid 20%
0
minuten

Proefles aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis proefweek.Heb je nog vragen?

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte