• Indoor

    SH’Bam

Vergroot je lenigheid en kracht

Houd jij van dansen en wil je graag je conditie verbeteren? Maak dan kennis met SH’BAM. Dit is een populaire dans work-out waarbij je door middel van eenvoudige dansbewegingen de vetverbranding stimuleert en je conditie verbetert. En dat in maar liefst 35 minuten!

Je danst op bekende nummers uit hitlijsten welke over de hele wereld te horen zijn, bekende classics en natuurlijk heerlijk swingende Latin muziek. SH’BAM is een perfecte work-out voor iedereen die van dansen houdt. Het leuke van SH’BAM is dat je geen danservaring nodig hebt en geen professional hoeft te zijn, want plezier staat voorop! Geen enkele dansles is eenvoudiger dan SH’BAM, dit zorgt ervoor dat SH’BAM een ontzettend leuke en gezellig work-out is voor iedereen, van jong tot oud!

Als je van dansen houdt, dan is de 45 minuten durende SH’BAM training dé perfecte work-out voor jou! Iedere les bij Obifit is fun, afwisselend en uniek!

Conditie 80%
Spierkracht 20%
Vetverbranding 60%
Lenigheid 40%
0
minuten

Proefles aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis proefweek.Heb je nog vragen?

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte