• Indoor

    Yoga

Verbeter je ademhaling

Behoefte aan lichamelijke en innerlijke rust? Yoga kan ervoor zorgen dat je minder stress ervaart en zorgt ervoor dat je ademhaling verbetert. Door een combinatie van bewegings- ademhalings- en meditatie oefeningen wordt een yogales gezien als één van de meest effectieve manieren om stress te verminderen.

Met yoga werk je door middel van balans, lenigheid en strekoefeningen aan je lichamelijke en innerlijke rust. Je stretcht je spieren en doet verschillende oefeningen voor je lenigheid. Dit is goed voor het behoud van stabiliteit en flexibiliteit, maar ook heel goed voor de coördinatie. En hoewel je het misschien niet zo snel zou denken verbrand je met een yogales veel calorieën en werk je aan spieropbouw. Mensen die regelmatig een yogales volgen, voelen zich niet alleen beter en vol met energie, ook zijn ze geestelijker rustiger en beter in staat om helder na te denken!

Heb jij het in het dagelijks leven erg druk en heb je behoefte aan wat meer rust? Dan kan een wekelijkse yogales bij Obifit zeker rust bieden.

Conditie 20%
Spierkracht 20%
Vetverbranding 40%
Lenigheid 100%
0
minuten

Proefles aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis proefweek.Heb je nog vragen?

Word lid, profiteer mee

flexibel lidmaatschap / all inclusive (incl. sportdranken, koffie & thee) / succesplannen / 7 dagen per week open / zonnebanken / massages / multifunctionele behandelruimte